Viime viikolla ei koulussa tapahtunut mitään kummosempaa. Kai... Ei varmaan kun ei oikein edes muista koko viime viikkoa. Oli meillä ainkin ruotsin kokeet. Meni kyllä niin penkin alle kun vaan voi. No ei muuta kuin uusimaan. Ai niin viime viikollahan oli Itsenäisyyspäivä ja Suomi täytti 90v. Meillä ei ollut koulua kuin kolmena päivänä.
Projekti on edennyt sen mukaan että koodia on tehty jo useampaan otteeseen ja muutamana versiona, noin niin kuin kokeilumielessä. Oli hyvä juttu että tuli kokeiltua koska sivut eivät näkyneet oikein IE:llä katsottuna, Firefoxilla sen sijaa täydellisesti. No tilanne on onneksi korjattu huomiseen mennessä. Huomenna olisi meinaan tarkoitus tehdä koodi sille mallille että voimme alkaa syöttämään sisältöä sivuille. Sisältö olisi sitten syötettynä alkuperäisestä aikataulusta poiketen 13.12 eikä 12.12 kuten oli tarkoitus. Totesimme että se on fiksumpaa näin koska torstaina on enemmän aikaa kuin keskiviikkona.
Tänään keskustelimme viestinnän opettajan kanssa siitä kuinka projektia on hoidettu koulussa. Kerroimme oman mielipiteemme siitä kuinka olemme mielestämme saaneet opastusta. Se on meinaa ollu hyvin vähäistä. Ymmärsimme aluksi että projektia olisi tarkoitus viedä eteenpäin myös oppitunneilla jolloin olisi opettaja paikalla ja ongelmien tullessa häneltä olisi voinut kysyä apua. Meillä ei ole kuitenkaan ollut kuin yksi tai kaksi kertaa mahdollisuus tehdä oppituntien aikana sivuja. On ollut hieman turhauttavaa. Jos tulee jotain ongelmia niin odottele siinä nyt sitten meilkein viikko että sinulla on kyseisen opettajan tunteja tai yritä saada häntä kiinni muilla keinoilla. Nopeampaa on ratkaista ongelma jollain muulla tavalla. Ei välttämättä kauhean opettavaista.

Juu mutta nyt täytyy alkaa opiskelemaan matikkaa kun koe alkaa 1,5 tunnin päästä ja vielä ei ole mitään hajua mistään derivoimissäännöistä.