Taas on siis uusi viikko aluillaan. Pitäisi jaksaa hirveästi tsempata ny tässä alkuviikosta kun sitten loppu viikosta alkaa laivareissut... Kauheeta. Eka duuniporukan pikkujoulut, perjantaina lähtö Tallinnaan. Ja sieltä kun pääsee lauantaina kotiin niin sitten opiskelijaristeilylle (LOB:ille) sunnuntaina Tukholmaan. Joutuu olemaan ens viikon maanantain ja tiistain pois koulusta ja töistä. No on se kyllä kiva päästä rentoutumaan ja pois normaali arjesta.Tai ei se kyllä varmaan mitään rentoutumista ole. Mut kuiteskin. On vaan nyt pahasti joku flunssa iskemässä päälle. Nyt ei olis oikein aikaa sairastaa.

Kävin hakemassa opinto- ja asumistuet sekä opintolainan jotta ei tarvii enään tehdä kun yhtä työtä ja sitäkin vaan vähän. Alko tossa viime viikon loppu puolella tuntumaan vähän siltä että liika on liikaa. No nyt kuitenkin mieli helpottu kun sai noi raha asiat sitten sillä tavoin kuntoon. Kerkee panostamaan tohon opiskeluunkin nyt sitten ihan täysillä. Joten...

Marssin siis perjantaina -kun oli vapaapäivä niin koulusta kuin töistäkin- koulun kirjastoon opiskeluintoa puhkuen. Mukana oli erään opettajani antama kirjalista. Tarkoituksena lainata lähde materiaalia jotta saisin tuotettu kaksi esseetä. Lainasin yhteensä neljä kirjaa ja mietin että näiden kanssahan viikonloppu sujuu kivasti. Päästyäni kotiin ja alettuani lukemaan kirjaa nimeltä Verkkopalvelu projekti (Kelly Goto, Emily Cotler) motivaationi laski kuin lehmän häntä. Kirja on tavallaan hyvin mielenkiintoinen, mutta kun ... No viikonloppu ei siis taaskaan sujunut kaikista hyvistä päätöksistäni huolimatta opiskellessa. Minulla on nyt tämä viikko aikaa lukea kyseinen kirja. Tänään täytyy aloittaa ihan sillein tosissaan. Täytyy ottaa tavoitteeksi että kijoittaa sen toisen esseen vaikka viimeistään ensi viikon keskiviikkona. Ja sitten sen toisen viimeistään, no se pitää palauttaa viimeinen päivä joten siis ennen sitä. Siihen toiseen esseeseen minulla on varattuna kolme kirjaa lähdemateriaaliksi: Lähiverkkojen tekniikka (Kari Saarelainen), Tietoverkon perusteet (Gunvald Hedemalm) sekä Tietoliikenteen perusteet (Tapio Hämeen-Anttila). Pitäis vaan ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa lukemaan. No onhan tässä vielä aikaa=)

Nyt pitää kyllä lähteä kouluun oppimaan vähän lisää uusia asioita.