Viime viikolla taisi tosissaan unohtua kirjoittaa päiväkirjaa. Oli niin lyhyt tuo koulu viikko kun oli maanantain ja tiistain laivalla ja perjantaina ei ollut koulua. Viime viikolla ei siis kummoisempaa kerennyt tapahtumaan. Tai no projektin parissa kylläkin. Saimme layoutin valmiiksi, näytimme sitä asiakkaalle joka hyväksyi sen sellaisenaan. Eli aika hyvin meni. Asiakas oli tyytyväinen ja sehän se tärkein juttu on.Aloimme tekemään koodia sivuille mutta se nyt ei ole ainakaan vielä edistynyt mitenkään kovin hurjaa vauhtia. No uskon että kun vauhtiin päästään niin sekin on valmis ennen kuin huomataankaan. Ainakin meillä on nyt kohtalaisen hyvät suunnitelmat.Ja asiakas lähetti myös lisää materiaalia (kuvia ja tietoa mitä osaa vanhasta materiaalista käytämme). Tärkeää on myös se että kaikki ryhmässä osallistuu aktiivisesti ja ryhmällämme on hyvä ja rento fiilis. Kaikissa ryhmissä näin ei vissiin ole.
Muuten koulu tuntuukin sitten aivan helvetiltä. Samalla nyt kun vasta oikeasti vihdoin viimein päästään projektin pariin niin pitäisi saada palautettua yhdelle opettajalle kaksi esseetä. Kukaan niitä tietenkään ollut tehnyt ja sitten se aika minkä kenties olisi muuten voinut käyttää projektiin on nyt pakko käyttää kirjojen lukemiseen ja esseiden kirjoittamiseen. No projekti on siis toisin sanoen jäissä kunnes esseet on palautettu. Palautuspäivä oli viime perjantai joten ehkä tällä viikolla päästään taas vauhtiin jos nyt ei muita palautettavia tehtäviä hirveästi ilmaannu saamme taas tehtyä jotain. Paitsi että täällä viikolla alkaa olemaan jo kokeita ja niitä riittää sitten vissiin joka viikolle jouluun asti. Ja ensi viikolla pitäisi pitää viestinnän opettajan tunneilla esitelmä, mikä pohjautuu referaattiin mikä on tehty parityönä opettajan antamasta artikkelista. Noh, eipä ole vissiin sitäkään kukaan vielä tehnyt (en siis minäkään parini kanssa). Että eiköhän lyödä projekti taas jäihin. Kaikin puolin mee siis ihan kivasti. Ollaan ihme kyllä pysytty aikataulussa sen projektin suhteen.
Koko opintojaksomme jotenkin osittain perustuu tähän www-projektiin. Mukana on siis yhteensä neljä opettajaa ja tiedonkulku heidän välillään ei aina ole ihan saumatonta. Jokainen tuntuu luulevan jo jonkun toisen sanoneen jostain asiasta ja ei viitsi sen takia enää itse sanoa ja sitten loppujen lopuksi kukaan ei sano mitään. Siiten tulle vain kommentteja että: No eikös teillä jo viime perjantaina pitänyt olla ne layoutit mukana? ja me siihen sitten että: Ei ainakaan meidän tietääksemme. Ja niin edelleen. Joten se opettaja joka ohjaa layoutin tekoa ei ole sanonut meille että sen layoutin pitäisi olla ollut jo valmis ja sitten se opettaja joka ohjaa koodin kirjoitusta on aivan kiukkuna kun asiassa ei voida edetä kun mitään ei sitten välttämättä olekkaan valmiina. Hermostuttavaa. Kaikki oppilaat ovat hyvin hermostuneita juuri näihin kahtteen edellämainittuun opettajaan. Ja nämä opettajat samoin oppilaisiin. Tuntuu jotenkin kohtuuttomalta että vaikka meidän ryhmämme on ollut hyvin aikataulussa saamme kuitenkin opettajien suunnalta huonoa palautetta siitä kuinka ryhmämme ei ole kunnolla organisoitu jne. No mutta jonkunhan se lokakin on niskaansa otettava.

Eikai tässä nyt tänään enempää. Jännityksellä ja mielenkiinnolla odottamaan että mitä tämä viikko tuo tullessaan!